İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Tem

Bu önemli günümüzde, ülke için canını feda eden tüm şehitlerimize rahmet dilerken Beylikdüzü RAM olarak demokrasi trenindeki yerimizi bizler de alıyoruz.

May

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından, salgın hastalık dönemlerinde psikolojik sağlamlığı artırmak amacıyla okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan "Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı" yayımlandı. Konunun ayrıntılarına ve ilgili kitapçığa ulaşabilmek için lütfen linke tıklayınız.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından özel çocuklarımız için mobil uygulama hazırlandı. "Özel Eğitimdeyim" mobil uygulamasının içeriğine ilişkin bilgiye, programın indirilmesi ile ilgili konunun ayrıntılarına ulaşabilmek için lütfen linke tıklayınız.

Nis

Covid-19 pandemi durumuna bağlı olarak ülkemiz genelinde alınan tedbirler kapsamında evlerimizde kalmaya, sosyal mesafeyi korumaya devam ediyoruz. Evde geçirdiğimiz bu süreçlerin öğrencilerimiz açısından verimli geçirilebilmesi için yapılabilecekler konusunda, Milli Eğitim Bakanlığımızın genel yaklaşımına bağlı olarak her zaman ailelerimizin yanındayız. Bu anlayıştan hareketle,  evde geçirilen süreçlerde okuma çalışmaları yürüten ailelerimize yönelik olarak, bu süreçlerde göz önünde bulundurulması gereken bazı önerileri bir araya getirdik. Okuma çalışmalarında bol tekrarların ve pekiştirmelerin süreç açısından oldukça önemli olduğunu hatırlatırken, önerilerin tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz için yararlı olmasını ümit ediyoruz.